Gratis videotraining ‘Stap uit de piekerfabriek!’

151012 plaatje TV roze transp achtergrond

Heb je het gevoel dat er veel meer in je zit dan er uit komt?

Zit je jezelf in de weg?

Staat je angst, perfectionisme of gepieker je daarbij in de weg?

Wil je meer genieten?

In deze gratis videotraining met 6 (!) video’s leer je om minder door je hoofd en angsten in beslag te worden genomen. Je leert om meer te durven en doen in plaats van te blijven hangen in piekeren en ‘wat als’ gedachten.  Je leert om je te richten op datgene dat jij van wezenlijk belang vindt. Stap uit de piekerfabriek en… in jouw droomleven!

Het resultaat:

je laat je niet langer belemmeren door je angsten en  piekergedachten

je gaat doen wat je zo graag wilt doen

je gaat groeien en stralen

je gaat je leven voluit leven

 Wil je dat?

Meld je dan nu aan om mee te doen! Je krijgt dan 6 video’s met lessen die je daarbijgaan helpen. Plus een prachtig werkboek met opdrachten. En daar hoef je helemaal niets voor te betalen. Het is helemaal gratis!

Over Stephanie

Als iemand die goed kan piekeren weet ik waar ik het over heb. Hoe het je in de
weg kan staanen kan belemmeren. Hoe dat strenge stemmetje in je hoofd je klein kan maken. Het heeft mij er jarenlang van weerhouden te doen wat ik het liefste wilde doen. Ik ontdekte dat door te doen en ervaren veel van mijn angsten zeepbellen bleken. En dat er een prachtige manier is om met al die vervelende gedachten en angsten om te gaan. Gewoon. Door de strijd te staken en op pad te gaan. En hoe prachtig is het dat ik wat ikzelf heb ervaren in mijn coaching en trainingen door kan geven!

Stoppen met piekeren - ACT Coach in Nijmegen

 Weg met die strenge stem!

Het is mijn missie om mensen te bevrijden van die strenge stem in hun hoofd. Die strenge stem die hen klein houdt, klein maakt, terug houdt. Ik wil hen inspireren die dingen te gaan doen die ze EIGENLIJK graag willen doen. Om hun volle potentieel te gaan benutten en alles uit het leven te halen wat erin zit. Om te gaan groeien en stralen. Mét vriendelijkheid naar zichzelf.

Stap uit de piekerfabriek!

En dat doe ik op een heel bijzondere manier. Met mijn creatieve brein en unieke coachtechnieken  heb ik het programma ‘Stap uit de piekerfabriek’ ontwikkeld. Gebaseerd op het gedachtengoed van ACT ‘Acceptance and Commitmenttherapy’.

 ACT heeft een nieuwe en verrassende aanpak in het omgaan met geluk en tevredenheid in het leven. In plaats van nieuwe technieken aan te leren om gelukkig te worden, leer je minder te vechten tegen je gevoelens en gedachten, vermijdingsgedrag te ondermijnen, meer contact te krijgen met het hier en nu en, zeer belangrijk, met je waarden. ACT heeft een stevige wetenschappelijke basis.

​Wil jij ook gaan doén in plaats van jezelf in de weg te zitten?

​In het programma stap uit de piekerfabriek help ik je door je grootste angsten heen, leer ik je om groots te gaan doen en dromen, om je creativiteit te laten stromen. Zodat je jouw creaties in de wereld kan gaan te zetten. Jouw dromen waar kan maken. De oefeningen in deze GRATIS videotraining komen allemaal uit dat programma. Je kunt dus meteen aan de slag! Doe je mee? Je ontvangt wanneer je je aanmeldt tevens mijn gratis piekerpost die om de paar weken verschijnt. Daarvoor kan je je natuurlijk altijd afmelden!

Vul hieronder je naam & e-mailadres om deel te nemen.

Menu Title